TILA- JA SISUSTUSSUUNNITTELU

Meiltä saat luovat sisustusratkaisut kotiin, vapaa-ajan asuntoon sekä julkisiin tiloihin.  Suunnittelu lähtee aina asiakkaan tarpeesta ja voi koostua joko yhdestä tai useammasta alla luetellusta osa-alueesta. Hinta muodostuu kohteen ja työn laajuuden mukaan, pyydä tarjous!

  • tilasuunnittelu
  • pintamateriaali- ja värisuunnittelu
  • kiintokalustesuunnittelu
  • irtokalustesuunnittelu
  • tekstiilisuunnittelu 
  • valaistussuunnittelu

SISUSTUSKONSULTAATIO

Kevyempi muutos tai pieni kohde voidaan toteuttaa myös sisustuskonsultaationa. Konsultaatiossa annamme ideoita värimaailmaan, kalustesijoitteluun tai vaikka valaistukseen. Mahdollisuus toteuttaa myös etänä! 


MYYNTISTAILAUS

Oletko myymässä asuntoasi?
Ammattitaitoinen ja sisustusta rakastava tiimimme järjestää asunnostasi parhaat puolet esiin. Stailaamme asunnon luomalla sille yhtenäisen ja houkuttelevan ilmeen.


Tutkitusti stailatun asunnon myyntiarvo kasvaa sekä myyntiaika lyhenee. Palvelumme kautta voit tilata ammattivalokuvaajan ottamat kuvat asunnostasi.


DIGITAALINEN STAILAUS

Toteutamme tasokkaan digitaalisen stailauksen tyhjään tai osittain kalustettuun asuntoon, jolloin se näyttää valmiilta kodilta. Digitaalinen stailaus tuo asunnon parhaat puolet esiin ja mahdollistaa erottautumisen muiden kohteiden joukosta.

Toimimme yhteistyössä vahvan 3D osaamisen omaavan yrityksen Go Visual kanssa.


Toteutamme kylpyhuone-, sauna- sekä kodin muut remontit yhteistyössä Uudenmaan Laatoitusmestareiden kanssa.